Пошук по сайту

Сьогодні куштував найсмачніші у своєму житті стейки приготовлені на деревному вугіллі. Готують їх у спеціальній іспанській печі хоспер за Європейськими рецептами на літній терасі ресторану Надія. Доречі це перша така піч встановлена у нас в регіоні

 

Готуєтсья стейк дуже швидко, приблизно до 5 хв. Важко навіть уявити, піч нагрівається до 600 градусів. Це зовсім не те мясо що ми привикли з Вами споживати, воно готується за європейськими рецептами. Мясо дуже ніжне, соковите та смачне. Для цих стейків відбирається особливе найм'якше філе яловичини, яке проходить спеціальну процедуру обробки. Подається стейк разом із пророщими паростками насіння гірчиці, редису чи горошку. Ось так виглядає ця смакота:

Дуже чудово що і в нас у Івано-Франківську вже можна посмакувати справжні стейки приготовлені за Європейськими рецептами. Про це на відео:

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити